Vētraino attiecību mēnesis – novembris. Kāds tas būs katrai zodiaka zīmei?

 

JAUNAVA

Brīvas Jaunavas jutīsies labāk kā jebkad, jo būs neatkarīgas un stabilas. Ir svarīgi zināt, ko tu vēlies, un tieši tagad liksies, ka viss beidzot ir salikts pa plauktiņiem.
Tām Jaunavām, kuras ir attiecībās, novembris liks saprast lielu daļu no attiecību problēmām, un jūs jutīsieties pietiekami iedvesmoti, lai šīs problēmas reāli risinātu. Būtībā visa raudzīšanās uz notiekošo vairs nenotiks caurs rozā brillēm, bet gan būs visai objektīva un reāla.

SVARI

Ja iepriekš ar partneri esi strīdējies par finansēm, tad tagad situācija uzlabosies. Arī jūsu seksuālā dzīve kļūs aktīvāka un piepildītāka. Šis ir lielisks laiks eksperimentiem un dažādu fantāziju īstenošanai. Daži Svari izlems, ka ir gatavi kļūt par vecākiem, bet citi – pamazām sāks domāt par iestūrēšanu laulību ostā.

Jebkuras grūtības, kuras tevi ir piemeklējušas, pamazām sāks atrisināties, un visa situācija kopā stipri uzlabosies. Ja esi brīvs, tad šajā laikā arī jums pastāv iespēja iepazīties ar liktenīgo cilvēku. Tiesa, maza iespēja, ka tas notiks tad, ja apmeklēsiet vienas un tās pašas iestādes visu laiku. Iespējams, ka ir vērts pamēģināt kaut ko jaunu.

 

SKORPIONS

Tu patiešām esi citādāks, un tajā labākajā nozīmē. Tu beidzot sāksi sevi novērtēt, un sapratīsi, kādu partneri tu patiesībā esi pelnījis. Atskatoties uz pagātnes attiecībām, tu sapratīsi, kāpēc liktenis tevi ar šiem cilvēkiem pa īstam nav savedis kopā.
Šis ir labs laiks, lai iepazītos ar līdzīgi domājošajiem. Jums ir lielas izredzes satikt kādu, kurš atbilst jūsu augstajiem standartiem, un jūs saprot pa īstam, kurš neuzvedas kā bērns, un ir gatavs jūs uzklausīt.

STRĒLNIEKS

Nebūs daudz laika ņemties ap lietām, kas ir mazsvarīgas! Nāksies pievērstiem kam nopietnam un neatliekamam! Viena no šīm lietām noteikti būs attiecības – nevajag atlikt došanos uz randiņu vēlāk. Tāpat arī dažādas problēmas neatrisināsies pašas no sevis. Jo ilgāk klusēsi, jo paliks tikai sliktāk!

Ja esi attiecībās, tad šajā periodā jums vajadzētu runāt par problēmām skaļi, nevis to visu noklusēt. Mierīga izrunāšanās būs daudz efektīvāka par negribētu strīdu, kad viss nepateiktais “eksplodē” no tevis ārā.

 

MEŽĀZIS

Ja nesen ar kādu esi uzsācis attiecības, tad novembra mēnesī tās ļoti strauji augs. Iespējams, ka partneris atklās savas patiesās jūtas, un pateiks, ka tevi mīl. Lai vai kā, šis laiks jaunajiem pārīšiem patiešām solās būt pasakains un romantisks, neskatoties uz laika apstākļiem, jūs sildīs jūsu mīlestība. Komunikācija nesagādās nekādas grūtības, tā vien liksies, ka esat radīti viens otram.

Ja esi brīvs, tad ievēro cilvēkus, kuri tev ir apkārt. Iespējams, ka esi iemantojis kāda cilvēka simpātijas, bet to līdz šim nemaz neesi pamanījis. Gaidi atzīšanos jūtās!

 

ŪDENSVĪRS

Šī gada pēdējo mēnešu laikā pagātne ieradīsies, lai jūs izsekotu. Vai nu tie būs jūsu bijušie, vai arī tie, ar kuriem savulaik nācās sastrīdēties. Lai gan jūs esat auguši, attīstījušies un mainījušies, šie cilvēki tik un tā saskata jūsos jūsu iepriekš pieļautās kļūdas. Neļaujiet kādam citam un jūsu pagātnei diktēt jūsu tagadni. Centieties darīt visu, kā nākas, un atcerieties, ka visi, kas atgādina jums jūsu pagātni, ir greizsirdīgi jūsu nākotnei, kas solās būt varena.

Attiecībās esošajiem Ūdensvīriem gan vajadzētu mēģināt uzlabot attiecības ar pašiem tuvākajiem, bet no dzīves izslēgt tos, kuriem jūsu dzīvē vairs nav vietas. Dažiem Ūdensvīriem tas, diemžēl, nozīmē šķiršanos.

 

ZIVIS

Jūs beidzot palaidīsiet vaļā pagātni, lai atrastu sevis cienīgu mīlestību. Tas nebūs cilvēks, kas vedīs jūs caur dzīvei vai liks jums uzdot sev jautājumus – viss, ko jūs dzīves laikā devāt citiem, beidzot tiks saņemts atpakaļ. Ļoti ticams, ka tieši labais jums arī nāks atpakaļ, ja to gaidīsiet un būsiet gatavi pieņemt. Neļaujiet skaudīgiem cilvēkiem bojāt jūsu laimi!

Ja esi attiecībās, tad šajā mēnesī tu daudz domāsi par to, kā esošās attiecības varētu uzlabot. Iespējams, ka kāda romantiska ideja, kas tavā galvā jau labu laiku sēž, beidzot būtu jārealizē!

Pievienot komentāru