Sieva palūdza “uzpost” pagalma tualeti, bet es uztaisīju “eiroremontu”. Lūk, kas man iznāca!

Iekšpusē tualetes izmēri sanāca 3000 x 2000 x 3000mm. Iekšpusi tāpat apstrādāju ar ģipša apmetumu. Uz vienas sienas izveidoju plaukta nišu, kur ērti novietot tualetes piederumus. Pēc tam uz sienām un grīdas liku keramiskās flīzes. Atveres pie loga izlīdzināju ar apmetumu, bet flīzes neliku, tikai nokrāsoju baltā krāsā. Otrā dienā uzstādīju tualetes podu, bet ūdeni vēl nevilku.

Tualetē pievienoju divas rozetes, lai vēlāk ievilktu elektrību. Virs tualetes poda piestiprināju plauktiņus. Pieliku iestieptos griestus un pielīmēju griestu līstes. Griestos iemontēju divas lampiņas un ventilāciju.

Vēlāk gribu no mājas līdz tualetei izlikt flīžu celiņu un pievienot gaismu. Protams, pie durvīm piekāru slēdzeni, lai nenāktu sveši. Lūk, tāda celtne man sanāca, lai gan es nekad neko neesmu būvējis. Pats galvenais ir vēlēšanās sasniegt savu mērķi. Un nepamest darbu pusceļā, pat, ja sākumā kaut kas neizdodas.

COMMENTS

  • <cite class="fn">aivars</cite>

    Malacis, bet būs problēmas, smukums pazudīs pēc sezonas. Mitrums, aukstums, karstums. Durvis no puvuma skārds nepaglābs, gluži pretēji. Iekšpusē jābūt reālai ventilācijai (dabiskai), bet arī tas nepaglābs reģipša, atslāņošanos no flīzēm. Šuves, stūri u.t.t., . Šādas būves, kuras ir pakļautas atmosfēras ietekmei vajag celt tikai no koka, kurš dzīvo līdzi visiem procesiem. Bet vienalga, malacis,- respekts par savienojumu ar kanalizāciju, lai gan padomijas laika meistars šo problēmu būtu risinājis savādāk. Es nepieļāvu savai būvei šīs kļūdas un arī elektrību pa 15 gadiem vēl nepievilku!!!!!:))) lai veicas!

Pievienot komentāru